Du er landet på Multiværktøj.dk, det helt rigtige sted at finde Fiskars multiværktøj. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Fiskars multiværktøj tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Fiskars Gerber multiværktøj – 10,80 cm

Sidste produkt på vores liste er Fiskars Gerber multiværktøj – 10,80 cm som vi har fundet til 115,- hos Davidsenshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette er et multiværktøj som har hele 10 forskellige værktøjer/funktioner.
Yderligere information: Samlet længde: 10,80 cm. Sammenfoldet længde: 6,99 cm. Ståltype: 3Cr13 rustfri stål. – Tænger.
– Bidetang.
– Blad m/fin kant.
– Dåseåbner.
– Sakse.
– Medium…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Fiskars multiværktøj i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Fiskars multiværktøj:

Dyreste Fiskars Multiværktøj på listen er Fiskars Gerber multiværktøj – 10,80 cm fra Davidsenshop.dk med en pris på 115.00. Billigste udvalgte Multiværktøj er Fiskars Gerber multiværktøj – 10,80 cm som du kan købe for 115.00 hos Davidsenshop.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Fiskars Multiværktøj vi har fundet koster i gennemsnit 115 kr.
Ovenstående Fiskars Multiværktøj data og priser er hentet fra 1 butikker (Davidsenshop.dk). Alle Fiskars Multiværktøj tilbud er opdateret i dag 01-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Multiværktøj guides:

Fandt du ikke det rigtige Multiværktøj blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Multiværktøj: